Vervoerrecht

Home // Transportrecht

ADVOCAAT DUITS VERVOERRECHT: Fachanwalt Transportrecht Jan Dwornig LL.M. dé expert op het gebied van transport- en douanerecht. Wij adviseren, begeleiden en representeren bedrijven die actief zijn in de internationale transportsector over alle relevante rechtsvraagstukken. Onze kennis is up-to-date en wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van collega’s advocatenkantoren. Wij staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Neem contact op met ons kantoor voor advies over het Duits vervoersrecht. Wij adviseren u in overeenkomsten van goederen- en personenvervoer, handelszaken, schade, douane, beslag, CMR en transportschade. Contracten, commerciële geschillen, internationale handel, onbetaalde facturen en ondervervoer en tractie zijn aan de orde van de dag. In een overtuigend tonaliteit.

Onze praktijkgebieden

Ondernemingsrecht

Als experts in het juridische reilen en zeilen van ondernemingen focussen we op diverse bedrijfsmatige activiteiten, zoals fusies, herstructureringen en het contractenrecht.

Transportrecht

Het transportrecht is sterk gereglementeerd en kent vaak een grensoverschrijdende dimensie. Zowel met juridische vraagstukken bij vervoer over de weg, per schip of per vliegtuig kunt u bij ons terecht.

Procesrecht

Het procesrecht legt de formele regels vast en geeft aan hoe u juridische procedures moet voeren. Het Duitse procesrecht werkt anders dan in Nederland of België. Wij staan u bij.

Bent u op zoek naar juridische hulp?

Laat ons je helpen! Bel nu : +49 2151 9592-0

of