Ondernemingsrecht

Home // Afspraak boeken

Gespecialiseerde advocaten in Duits ondernemingsrecht

Juridisch advies is risicobeheer

Wij hebben een uitgebreide expertise in ondernemingsrecht, fusies overnames en contractmanagement. Wij helpen onze cliënten om hun bedrijf succesvol te laten groeien en zijn toegewijd aan het behalen van de best mogelijke resultaten. Dankzij onze expertise en toewijding zijn wij in staat om onze cliënten te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Wij staan altijd klaar om onze kennis en ervaring in te zetten om onze cliënten te helpen bij het realiseren van hun ambities.

Onze praktijkgebieden

Ondernemingsrecht

Als experts in het juridische reilen en zeilen van ondernemingen focussen we op diverse bedrijfsmatige activiteiten, zoals fusies, herstructureringen en het contractenrecht.

Transportrecht

Het transportrecht is sterk gereglementeerd en kent vaak een grensoverschrijdende dimensie. Zowel met juridische vraagstukken bij vervoer over de weg, per schip of per vliegtuig kunt u bij ons terecht.

Procesrecht

Het procesrecht legt de formele regels vast en geeft aan hoe u juridische procedures moet voeren. Het Duitse procesrecht werkt anders dan in Nederland of België. Wij staan u bij.

Bent u op zoek naar juridische hulp?

Laat ons je helpen! Bel nu : +49 2151 9592-0

of