Duits Recht

20 januari 2015

Jan Dwornig, expert in Duits recht

Het Duits recht en de Duitse regelgeving zijn niet gelijk aan die in Nederland. Voor ondernemers en anderen die met Duitse wetten en Duits recht te maken krijgen, is het daarom aan te raden om met een betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor samen te werken. Von Woedtke & Partner is specialist op dit gebied en beschikt over ervaren Nederlands- en Duitstalige advocaten die u graag van dienst zijn. Onze advocaten zijn van alle details van het Duits recht op de hoogte en kennen de Duitse wetgeving als geen ander. Als vooraanstaand advocatenkantoor hebben wij veel cliënten in Nederland en uitstekende contacten met adviseurs in Duitsland en Nederland

Duits recht en grensoverschrijdende handel

Handel tussen Duitsland en Nederland is al eeuwen oud en beide landen hebben dan ook een belangrijke handelsrelatie met elkaar. Nederlandse bedrijven die handel drijven met Duitse ondernemingen, dienen zich uiteraard rekenschap te geven van het Duits recht en van wat dit betekent voor de onderneming. Het advocatenteam van Von Woedtke & Partner weet hier alles van en kan u er meer over vertellen. Ook voor het oprichten van een bedrijf in Duitsland kunt u bij onze, in Duits recht en Duitse wetgeving gespecialiseerde, advocaten terecht. In Duitsland bestaan andere ondernemingsvormen en daarnaast is er een ander belastingstelsel. Wanneer u een bedrijf in Duitsland wilt beginnen, zorgt Von Woedtke & Partner voor professionele zakelijke begeleiding.

Procedurele en juridische bijstand rond Duits recht

Onze kennis van zaken met betrekking tot Duits recht beperkt zich natuurlijk niet tot handel en ondernemerschap alleen. Bij Von Woedtke & Partner bent u ook welkom als u juridische of procedurele bijstand nodig heeft. Wij verlenen procedurele bijstand met betrekking tot Amts-, Land- en Oberlandesgericht en staan u ook bij met zaken rond Bundespatentgericht. Dankzij onze uitgebreide bekendheid met Duits recht kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Ook voor juridisch advies zijn wij de beste partner. Wij weten alles van de Duitse situatie rond onder meer fiscaal recht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, civiel recht, vastgoedrecht en merkenrecht. Von Woedtke & Partner staat voor u klaar voor al uw vragen rond Duits recht.

Bent u op zoek naar juridische hulp?

Laat ons je helpen! Bel nu : +49 2151 9592-0

of