Advocaat Ondernemingsrecht

Advocaat ondernemingsrecht zijn betekent voor mij intellectueel uitgedaagd worden, Problemen oplossen en zaken winnen. Ik word gedreven door mijn gevoel voor rechtvaardigheid, het vrlangen naar een eerlijke strijd gefaciliteerd door onze taal. Vooral belangrijk is het directe contact met de klanten, hun situatie en belangen te begrijpen om gepaste oplossingen te ontwikkelen en im toekomstige Problemen te voorkomen. Ik ben met Name gefascineerd door internationale zaken waarin ik mijn ervaring kann toepassen op het gebied van ondernemingsrecht.”

Rechtsanwalt/Advocaat Jan Dwornig

Jan Dwornig is advocaat in Duitsland en gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

Hij is arbitrator bij Unum, ICC en DIS.

Jan Dwornig werd in 1974 geboren in Mülheim an der Ruhr en studeerde af aan de Universiteit van Osnabrück ondernemingsrecht. Jan Dwornig is gecertificeerde Incoterms © 2020 trainer bij de ICC.

Aan de Westfälischen Wilhelms Universiteit Münster rond hij zijn master in Mergers & Acquisition af.

Met als bewijs van afronding van een specifieke opleiding en praktijkervaring gaf de orde van advocaten hem het recht tot voeren van de titels voor ondernemingsrecht advocaten:

•Fachanwalt für Internationales Wirtschaftsrecht
•Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht
•Fachanwalt für Transport- und Speditionsrecht

Sinds 2016 is Jan Dwornig tevens docent bij de Europeese Fachhochschule in Keulen, voor het economisch-, transport- en logistiekrecht.

Talen: Duits, Engels en Nederlands.

Lidmaatschappen: